Missie en visie

De missie, visie en kernwaarde van Sympathos Academie

Op deze pagina leest u over onze kernwaarden missie en visie van Sympathos Academie. Vanuit deze kernwaarden werken wij aan onze missie en visie en zullen toekomstige ontwikkelingen hieraan verbinden.

KERNWAARDEN

  • Vakbekwaamheid
  • Vernieuwend/ verfrissend
  • Plezier
  • Met intentie en aandacht er bij zijn

 

MISSIE

Wij leiden therapeuten op die conform onze unieke werkwijze handelen. De werkwijze heeft een positief effect op de fysieke en mentale aspecten van het lichaam. Dus wordt het door ons gezien als plicht om deze kennis en kunde uit te dragen.

De unieke werkwijze omvat de aspecten; goed diagnostiseren op basis van kennis en kunde, juist behandelplan opstellen, kiezen voor de daarbij behorende materialen en techniek, werken vanuit intentie en uitleg kunnen geven aan cliënten over de in te zetten behandeling. Door deze unieke werkwijze wordt het herstellend vermogen van het lichaam aangesproken.  En verbetert de vitaliteit zich. Hierdoor verbetert de kwaliteit van het leven aanzienlijk.

 

VISIE

Sympathos Academie leidt op tot vakbekwame therapeuten, die functionele structuren van het fasciale systeem helpt te herstellen en te optimaliseren. Daardoor is de therapeut in staat om een vertaalslag/diagnose te maken van de hedendaagse klachten en nieuwe wetenschappelijke kennis. Dit gecombineerd met de inzichten en kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ook kan onze therapeut een effectief behandelplan opstellen. De therapeut is in staat om met de juiste materialen en technieken de behandeling op van de NFD-methode (Neuro Fascia Dynamics) uit te voeren. En de therapeut heeft kennis en inzicht verkregen van de invloed van voeding, psyche en beweging op het welzijn van mensen en daarmee de kwaliteit van leven.

Het doel van Sympathos Academie is dat onze therapeuten na een opleidingsdag blij, enthousiast en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarom kunnen zij niet wachten om het geleerde in de praktijk te brengen en weer uitkijken naar een volgende opleidingsdag of themadag.

Omwille hiervan zullen wij toekomstige samenwerkingspartners aan de kernwaarden missie en visie van Sympathos Academie toetsen.