7 september 2024 Hielspoor

masterclass hielspoor

Er zijn best wat mensen die last hebben van hielspoor of fasciitis plantaris, wel zo een 15% van de bevolking. Denk aan mensen die voor hun beroep veel moeten staan, zoals winkelpersoneel, zorgmedewerkers of mensen die veel staan op een harde koude ondergrond. Of mensen die lang lopen op hakken kunnen makkelijk deze klachten ontwikkelen.

In mijn praktijk (hyperlink) kwam regelmaat de vraag of ik iets voor deze groep mensen kon betekenen. Ik heb hierop een methode geschreven die uit een combinatie van bekende technieken bestaat en onze eigen ontwikkelde NFD-techniek. Deze methode is al veelvuldig toegepast en laat goede resultaten zien.

 

Tijdens deze masterclass wordt in het theorie gedeelte uitgelegd wat het verschil is tussen hielspoor en fasciitis plantaris, het klachtenbeeld en welke spieren er bij betrokken zijn. Wij gaan het hebben over triggerpoints, uitstralende pijn, anatomische fasciale verbindingen van de spiergroepen, meridianen met de bijbehorende acupunctuurpunten en hun energetica.

In het praktijkgedeelte leer je de succesvolle methodiek aan die onder andere bestaat uit het werken op de fascia met de NFD- methode, medical tapen, aangevuld met het plaatsen van verblijfsnaaldjes, vaccariazaadjes en crosstapes.

Ga samen met je collega’s gericht aan de slag voor een mooi resultaat!

 

Accreditatie is in aanvraag

Docent: Mariëtte de Nes en Erwin Piet (bij praktijkgedeelte)

Locatie:Horst

Kosten: 245,– inclusief BTW en lunch

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 17:00 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Maximum aantal deelnemers: 14

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt. *11 en 12 december 2021 zijn themadagen zonder lunch.