5 oktober 2024 masterclass Insomnia

Masterclass Insomnia 5 oktober 2024

Je hebt allemaal wel eens dat je slecht slaapt, maar wat gebeurt er als dit regelmatig voorkomt. Is er dan sprake van een slaapstoornis en wanneer benoemen wij een bepaalde slaapstoornis insomnia? Welke gevolgen heeft dit? En kun je hier vanaf komen? Tijdens deze masterclass komt dit allemaal aan de orde.

We gaan kijken naar de oorzaken van insomnia, gezien vanuit de Chinese geneeskunde. Als je begrijpt waardoor insomnia ontstaat, kun je ook gerichter je behandeling inzetten als therapeut bij volwassenen en kinderen.

Naast een stuk theoretische uitleg gaan we het geleerde ook ruimschoots in de praktijk brengen door te werken met een behandelplan. Hierbij krijg je uitleg op welke punten wij specifiek werken, welke wax je het beste kunt gebruiken en hoe je je behandeling kunt ondersteunen met bijvoorbeeld gouden en/of zilveren magnetische bolletjes en crosslinq-tapes. Ook bespreken wij hoe en welke celzouten en bloesemremedies je evt. kunt inzetten om de behandeling te ondersteunen.

Kortom: Een enerverende dag met bruikbare tips en handvaten voor in je praktijk.

 

Kortom: Een enerverende dag met bruikbare tips en handvatten voor in je praktijk.

 

Docent: Esmeralde Veldpaus en een docent voor praktijkgedeelte

Locatie:Horst

Kosten: 245,– inclusief BTW en lunch

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 17:00 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Maximum aantal deelnemers: 14

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt. *11 en 12 december 2021 zijn themadagen zonder lunch.