29 juni 2024 masterclass ruglezen op basis van 5 elementen

ruglezen

29 juni masterclass ruglezen op basis van 5 elementen (Chinese geneeskunde)

Hoe herken je disbalansen van het lichaam op de rug? Dit ga je leren lezen en vertalen vanuit de Chinese geneeskunde met de Vijf Elementenleer.

De rug kunnen we opdelen in reflexzones en elke zone correspondeert met een orgaan binnen de Chinese geneeskunde. Wij gaan je vertellen over de energetica van de organen en hoe je een vertaalslag kunt maken naar de reflexzones.

Elk energetisch orgaan binnen een element heeft zijn eigen kwaliteiten, fysiologische processen en emoties. Door je client te vertellen wat je van de rug afleest, creëer je bewustzijn en inzicht.  Samen kun je gericht aan de slag om belemmerende blokkades op te heffen, waardoor energie en bloed weer beter kan stromen.

Je leert op deze dag de meest voorkomende klachten te behandelen door op de fascia te werken met de NFD (NeuroFasciaDynamics)- methode en het plaatsen van crosstapes.

Deze masterclass is voor iedereen toegangelijk die lichaamsgericht werk verricht, zoals fysiotherapeuten, masseurs, coaches die lichaamsgericht werken, acupuncturisten, kinesiologen, etc. Heb je geen ervaring met de NFD-methode, dan word je dat aangeleerd tijdens deze dag.

Docent: Mariëtte de Nes en Erwin Piet

Locatie:Horst

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 17:00 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Aantal deelnemers: minimaal 10 en maximaal 14.

Prijs: € 245,–  inclusief BTW en lunch

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt. *11 en 12 december 2021 zijn themadagen zonder lunch.