28 september 2024 masterclass Ademhaling als medicijn

28 september 2024 masterclass Ademhaling als medicijn

28 september  2024 masterclass Ademhaling als medicijn

De ademhaling is een krachtige methode om direct invloed uit te oefenen op onze vitaliteit. Adem je vrij en ontspannen gedurende de dag, dan sta je doorgaans vitaal in het leven. Merk je dat je ademhaling vaak hoog en snel is (zonder dat je lichaam een noemenswaardige inspanning levert), dan ben je gestresst. Als therapeut zien wij vaak deze laatste categorie in onze praktijk. Op 28 september  2024 kun je de masterclass ‘Ademhaling als medicijn’ volgen.

Masterclass inhoud

Tijdens deze masterclass gaan wij naast een stukje theorie over de ademhaling met veel praktische oefeningen aan de slag. Geen zweverig gedoe, maar op gedegen kennis gaan wij zorgen dat jij als therapeut of coach een ademhalingsoefening in kan zetten bij cliënten. Iedereen haalt adem, maar er wordt ook gezegd dat je ademt zoals je leeft. Door anders te ademen gaat er veel veranderen in het lijf. Je gaat ervaren dat de ademhaling een geweldig medicijn is op het gebied van zelfherstellend vermogen van het lijf en brein.

28 september 2024 masterclass Ademhaling als medicijn

Met Breathcompany hebben wij een fijne  en zeer ervaren samenwerkingspartner gevonden om deze masterclass te verzorgen.

Deze masterclass in voor iedereen toegankelijk die werkt met cliënten.

Accreditatie: in aanvraag.

Docent: Wies van Beek en Erwin Piet

Locatie: Horst

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 16:30 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Aantal deelnemers: minimaal 10 en maximaal 14.

Prijs: € 245,–  inclusief BTW en lunch

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt. *11 en 12 december 2021 zijn themadagen zonder lunch.