25 mei en 8 juni 2024 masterclass Medical Taping

8 en 22 juni 2024 masterclass Medical Taping

25 mei en 8  juni 2024 masterclass Medical Taping

De Medical Taping cursus is een zeer praktijkgerichte cursus waarin je naast de therapie veel praktijkvoorbeelden en toepassingen leert en oefent. Het leuke van deze cursus is dat je de opgedane kennis direct de volgende dag in de praktijk kan brengen. Het resultaat is direct zichtbaar.

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens de Medical Taping cursus voor therapeuten raak je vertrouwd met de eigenschappen, toepassingsmogelijkheden (en contra- indicaties) van het tapemateriaal. Tevens komen de therapeutische mogelijkheden bij het behandelen van diverse casussen aan bod. Deze casussen zijn voor alle doelgroepen herkenbaar en gebaseerd op, uit de praktijk, veel voorkomende klachten en blessures. Denk bijvoorbeeld aan hooikoorts, oedeem, lymfeklachten, etc.. Na het volgen van deze cursus heb je een goede basis om het Medical Taping direct in de praktijk toe te passen.

Je krijgt van tijdens de les een kortingscode op bij fysiotape materialen te kopen.

Je krijgt tijdens deze masterclass les van Harry Pijnappel zelf, auteur van het boek Medical Taping. In 2019 richtte hij www.fasciaworld.nl op, waarmee het tapen met de kennis over de fascia onderbouwd wordt. Ook staan er enkele publicaties op zijn naam.

Docent: Harry Pijnappel

Locatie: Horst

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 17:00 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Aantal deelnemers: minimaal 12 en maximaal 16.

Prijs: € 475,–  inclusief BTW en lunch. Je ontvangt tevens het instructieboek Medical Taping (Nederlandse versie) ter waarde van  € 59,95.

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt. *11 en 12 december 2021 zijn themadagen zonder lunch.