23 maart 2024 masterclass Menstruatieproblemen en infertiliteit

masterclass Menstruatieproblemen en infertiliteit

Masterclass Menstruatieproblemen en infertiliteit 23 maart 2024

ziet je NFD-behandeling eruit bij cliënten die menstruatieproblemen hebben of dat er sprake is van infertiliteit? Vaak gehoorde klachten zijn pijn voor of tijdens de menstruatie, PMS, veel bloedverlies, onregelmatige cyclus, niet zwanger kunnen worden en onvruchtbaarheid.

Tijdens de masterclass Menstruatieproblemen krijg je inzicht in hoe een ‘normale’ menstruatiecyclus eruit hoort te zien. Aan bod komt onder andere hoe lang een normale cyclus duurt, hoe lang een normale menstruatie duurt, hoeveel bloedverlies normaal is en welke kleur het bloed normaal gesproken heeft.  En wat het voor jouw cliënt betekent als het bij haar anders is. Maar vooral wat jij als lichaamsgerichte therapeut kunt betekenen in deze situatie. Daarnaast besteden wij aandacht aan het niet zwanger kunnen worden en hoe je hier gericht op kunt werken.

Gedurende de dag worden theorie en praktijk afgewisseld. Je krijgt uitleg welke gebieden van het lichaam je het beste middels NFD-methode (fasciabehandeling) kunt behandelen. Welke massagewax je het beste kunt gebruiken bij de diverse soorten klachten. Hoe en wanneer je warmte (moxa of mosterdzaad) toepast of juist gouden of zilveren magnetische bolletjes op de huid plakt. Tevens krijg je informatie hoe je met eenvoudige voedingsadviezen veranderingen in het menstruatiepatroon op gang kunt brengen en hoe je de vruchtbaarheid kunt vergroten.

Deze masterclass is voor het eerst gegeven in 2023 en was door alle deelnemers als zeer waardevol ervaren! Deze masterclass is voor alle lichaamsgerichte therapeuten die affiniteit hebben met de Chinese Geneeskunde.

Kortom: Een enerverende dag met bruikbare tips en handvatten voor in je praktijk.

 

Docent: Esmeralde Veldpaus en een docent voor praktijkgedeelte

Locatie:Horst

Kosten: 245,– inclusief BTW en lunch

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 17:00 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Maximum aantal deelnemers: 14

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Na verloop van tijd wordt de whatssappgroep weer afgesloten.
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt.