22 juni 2024 masterclass Carpaal Tunnel Syndroom

masterclass over Carpaal Tunnel Syndroom

22 juni 2024 masterclass over Carpaal Tunnel Syndroom

Het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) is een van de meest voorkomende zenuwbeknellingen. Veelgehoorde klachten zijn; pijn, tintelingen en/of een doof gevoel in de duim, vingers en handpalm en krachtverlies in de hand. Uit ervaring is gebleken dat je al veel verschil kunt maken na slechts een behandeling!

Tijdens deze masterclass ga je leren waar de wortel van de klacht zit, de oorsprong, wij nemen je mee in de visie van de Chinese geneeskunde.

Je gaat effectief leren werken op de fascia met de NFD (NeuroFasciaDynamics)- methode. Heb je nog geen ervaring met deze methode, dan is dat geen probleem. In het praktijkgedeelte staan er 2 docenten klaar en is er voldoende aandacht voor jou.

Je leert ook op deze dag de behandeling te ondersteunen met oa. Crosstapes.

 

 

 

Docent: Mariëtte de Nes en Erwin Piet (bij praktijkgedeelte)

Locatie:Horst

Accreditatie: in aanvraag bij KTNO

Kosten: 245,– inclusief BTW en lunch

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 17:00 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Maximum aantal deelnemers: 14

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt. *11 en 12 december 2021 zijn themadagen zonder lunch.