20 januari 2024 masterclass Complexe nek- en schouderproblematiek

Complexe nek- en schouderproblematiek

20 januari 2024 masterclass Complexe nek- en schouderproblematiek

Op dit moment komen er veel cliënten in de praktijk die last hebben van de nek en de schouders. Denk hierbij aan; moeilijk het hoofd kunnen draaien en kantelen, schouders die vastzitten waardoor de armen zwaar voelen, vingers die gaan tintelen en wat dacht je van alle hoofdpijnen! Dit gaan wij behandelen in de masterclass Complexe nek- en schouderproblematiek.Complexe nek- en schouderproblematiek

Bovengenoemde klachten worden veelal gediagnostiseerd door de neuroloog als Torticollis Spasmodica, Cervicale Dystonie of frozen shoulder.

Op deze dag krijg je inzicht in de anatomie van nek, schouders en bovenrug. Daarbij leer je deze klachten adequaat op te lossen door de NFD-methode®  toe te passen, waardoor de dieperliggende spieren bereikt worden met direct resultaat!

In de middag (praktijkgedeelte) zijn er 2 docenten aanwezig, zodat je de techniek goed eigen kunt maken en er is voldoende aandacht voor elke deelnemer.

Deze themadag is toegankelijk voor lichaamsgerichte therapeuten. Deze dag is door cursisten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,5!!

 

Accreditatie:  2 ECTS.

20 januari 2024 masterclass Complexe nek- en schouderproblematiek

Docent: Mariëtte de Nes en Erwin Piet (bij praktijkgedeelte)

Locatie:Horst

Kosten: 245,– inclusief BTW en lunch

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 17:00 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Maximum aantal deelnemers: 14

Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt. *11 en 12 december 2021 zijn themadagen zonder lunch.