13 april 2024 masterclass Vitaliteit, het immuunsysteem en long-covid

masterclass vitaliteit

13 april 2024 masterclass Vitaliteit, het immuunsysteem en long-covid

Wat kan je effectief betekenen voor je cliënten die Covid 19 hebben gehad en nog steeds te maken hebben met diverse klachten?

Wat kan je doen voor je cliënten die preventief hun immuunsysteem willen versterken?

Tijdens deze masterclass gaan wij hier uitgebreid op in en ga je werken op de fascia met de NFD (NeuroFasciaDynamics)-methode.

De klachten waar ex-Covidpatiënten mee te kampen hebben zijn onder andere; chronische vermoeidheid, benauwdheid, afname van conditie en concentratie en depressieve gevoelens.

Daarnaast leer je belangrijke aanvullende acupunctuurpunten prikken met verblijfsnaaldjes of het plaatsen van crosstapes. Heb je nog nooit een verblijfsnaaldje gezet of een crosstape geplaatst? Geen enkel probleem, want het is niet moeilijk en je krijgt duidelijke uitleg.

Deze masterclass is toegankelijk voor iedereen die lichaamsgericht werkt en affiniteit heeft met de Chinese geneeskunde.

Deze dag is door cursisten gewaardeerd met een cijfer 9,4!!

Accreditatie:  2 ECTS.

Docent: Mariëtte de Nes (in middag aangevuld met Erwin Piet)

Locatie: Horst

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 17:00 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Maximaal aantal deelnemers: 14

Prijs:  De prijs voor deze themadag is 245 euro.

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt.