11 MAART 2023 themadag Vitaliteit, het immuunsysteem en long-covid

11 MAART 2023 themadag Vitaliteit, het immuunsysteem en long-covid

Hoe ga je om met cliënten die Covid 19 hebben gehad en te maken hebben met diverse klachten? Of hoe ga je om met mensen die preventief hun immuunsysteem willen versterken? Tijdens deze themadag gaan wij hier uitgebreid op in, zodat jij als therapeut weet wat je kunt doen met Guasha.

De klachten waar ex-Covidpatiënten mee te kampen hebben zijn onder andere; chronische vermoeidheid, benauwdheid, afname van conditie en concentratie, depressieve gevoelens, enz..

Daarnaast leer je belangrijke acupunctuurpunten prikken met verblijfsnaaldjes. Heb je nog nooit een verblijfsnaaldje gezet? Geen enkel probleem, want het is niet moeilijk en je krijgt duidelijke uitleg.

Deze themadag is toegankelijk voor gediplomeerde Santai Guasha therapeuten of voor cursisten die de gehele opleiding hebben gevolgd.

Deze dag is door cursisten gewaardeerd met een cijfer 9,4!!

Accreditatie:  2 ECTS.

Docent: Mariëtte de Nes (in middag aangevuld met Erwin Piet)

Locatie: Horst

Tijd: lestijd 9.30 uur tot 16:30 uur (vanaf 9.00 uur inloop mogelijk)

Maximaal aantal deelnemers: 14

Prijs:  De prijs voor deze themadag is 205 euro.

let op voor welk jaar je je inschrijft
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt.