10 februari 2024 kennismakingsdag werken op fascia

praktijkdag NFD Fasciabehandeling

10 februari 2024 kennismakingsdag werken op fascia

Ben je lichaamsgerichte therapeut zoals guasha-therapeut, fysiotherapeut, (sport)masseur, kinesioloog of een ander soort lichaamsgerichte therapeut en heb je affiniteit met de Chinese geneeskunde, dan kun je kennis maken met Sympathos Academie en de NFD-methode (neuro fascia dynamics).

Wij werken vanuit de vernieuwde kennis van fascia en is gebaseerd op de hedendaagse wetenschap. En als je weet dat de meridianen en acupunctuurpunten liggen in dit netwerk, is de combinatie met Chinese geneeskunde gauw gemaakt.

Tijdens deze dag leer je zeer gericht werken op de fascia, werk je met Songbirdwaxen, crosslinqtapes, guashaschrapers, taping en verblijfsnaaldjes. Na deze dag kun je de eerste behandelingen al in de praktijk toepassen. Smaakt het naar meer dan is de 2-jarige opleiding tot Fascia-therapeut of de 10-daagse opleiding Vijf Elementenleer mogelijk iets voor jou of de masterclasses met specifieke thema’s.

Deze dag wordt begeleid door Mariette de Nes en Erwin Piet.

Docent: Mariëtte de Nes 

LocatieHorst

Prijs: € 195,– inclusief BTW en lunch

Minimaal aantal deelnemers: 10

Maximum aantal deelnemers: 14

Je krijgt niet automatisch een bevestiging van inschrijving vanuit het systeem. Wij proberen binnen 1 werkdag een persoonlijke bevestiging per mail te sturen.
Op officiële documenten zoals diploma’s wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Algemene voorwaarden zijn te lezen op de volgende pagina https://sympathosacademie.nl/algemene-voorwaarden/
Bij de lunch wordt gewerkt met een lunchbuffet. Indien je speciale dieetwensen of voedingsallergie hebt, verzoeken wij jou dit hier aan te geven. Wij kunnen dan tijdig regelen dat jij de juiste lunch krijgt.